afblinks2015

 

 

Kennismakers welkom

Ben je een homoman 50 plus dan biedt de Zóciëteit je aantrekkelijke mogelijkheden om mee te doen aan diverse culturele en ontspannende activiteiten. De Zocieteit is een veelzijdige vereniging en de aangewezen club om vrienden voor de rest van je leven te maken.

Met onze activiteiten richten wij ons vooral op 50 plussers en op jongere mannen die zich bij deze leeftijdsgroep thuis voelen.

Kijk in onze AGENDA en kom vrijblijvend eens langs ! 

Het prettige van onze meeste activiteiten is dat je met een relatief klein groepje iets gaat ondernemen en daardoor gemakkelijk met elkaar in gesprek komt. Zo kunnen we in een relaxte sfeer samen onszelf zijn. Bij de Zóciëteit kun je meebepalen wát er gebeurt en hóe iets gebeurt.  

Er zijn avonden met ondermeer muzikale optredens, films en lezingen. Daarnaast zijn er interessegroepen die zich richten op culturele uitjes, diners, fiets- en wandeltochten, filmvoorstellingen, fotograferen en lezen.

Wij zijn een vereniging om vrienden te ontmoeten en waar omgezien wordt naar elkaar. Dat motto blijft onveranderd de leidraad voor onze vereniging.   


ziezo

De "ZieZó" is de digitale nieuwsbrief van de vereniging Zóciëteit. De ZieZó verschijnt om de veertien dagen op woensdag. Deze wordt als Pdf-bestand aan de leden toegestuurd.